Onze mensen

Op ons kantoor werkt een team van enthousiaste mensen. Zij zorgen voor u en voor uw persoonlijke gegevens. Duidelijk, rustig en laagdrempelig. Dat is hoe wij zijn. Wij vinden het belangrijk om naar u te luisteren voordat we een advies geven. Wij vinden het prettig om met u in gesprek te zijn. Wij willen zo duidelijk mogelijk uitleggen wat voor u belangrijk is.

Dit is ons team:

Claudia Mulder

Notaris

Claudia Mulder is per 1 oktober 2022 begonnen bij Dirk Jan Blok Notaris. Daarvoor was ze al bekend met het kantoor omdat zij elke zomer waarnam als Dirk Jan wegens vakantie afwezig was. Claudia is all-round opgeleid in zowel de ondernemings-, familie als de registergoederenpraktijk met de laatste jaren een focus op ondernemingsrecht. Ze heeft de Grotius opleiding ondernemingsrecht afgerond en is lid van de Vereniging voor Ondernemingsrecht Specialisten. Bij Dirk Jan Blok Notaris richt zij zich vooral op ondernemers in de regio maar ook daarbuiten en probeert deze te ontzorgen door zowel binnen het bedrijf als privé te adviseren op het gebied van ondernemingsrecht en daarmee samenhangende onderwerpen als testamenten, huwelijkse voorwaarden en bedrijfsopvolging.

Petra Erkens

Oud-notaris/kandidaat-notaris

Na afronding van haar studies Nederlands- en Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Leiden is Petra Erkens in 1993 in dienst getreden als kandidaat-notaris bij CMS Derks Star Busmann te Utrecht. Hier doorliep zij alle klassieke notariële rechtsgebieden (vastgoed, familie- en ondernemingsrecht) om vervolgens in 2003 als notaris leiding te geven aan de sectie Vastgoed Notariaat. In het voorjaar van 2010 maakte zij de overstap naar Dirk Jan Blok Notaris.
Petra richt zich vooral op projectontwikkeling, splitsingen en bijbehorende advisering alsmede overige werkzaamheden op het gebied van onroerend goed.

Wilma Stouthart

Kandidaat-notaris

Wilma Stouthart is sinds 1990 als kandidaat-notaris werkzaam en vanaf 2005 bij Dirk Jan Blok Notaris.
Zij studeerde Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Leiden, welke studie zij in 1989 afrondde. Haar ervaring deed zij respectievelijk op bij CMS Derks Star Busmann te Utrecht en Van der Deijl Netwerk Notarissen in Amersfoort.
Wilma behandelt met name dossiers op het gebied van familierecht en daarnaast ook ondernemingsrecht.

Mariët van Wijngaarden

Notarieel Medewerkster

Na afronding van haar opleiding is Mariët sinds 1978 werkzaam in het notariaat. In al die jaren heeft zij inmiddels heel wat werkervaring en notariële kennis opgedaan. De eerste jaren op een kantoor in Waddinxveen en daarna in Schoonhoven.
Sinds 1 december 2014 is zij begonnen bij Dirk Jan Blok Notaris en houdt zich met name bezig met het opstellen van akten voor de vastgoed- en familiepraktijk en alle daarmee verband houdende werkzaamheden.

José den Haag

Notarieel Medewerkster

Na het behalen van haar HAVO diploma heeft José de MBO opleiding Marketing en Communicatie gevolgd en is in 2010 afgestudeerd. In september 2010 is zij begonnen bij Dirk Jan Blok Notaris.
Zij is bekend met alle rechtsgebieden in de praktijk en behandelt zelfstandig haar dossiers.

Chantal Broxks

Registerklerk

Na afronding van de VWO op het Krimpenerwaard college in Krimpen aan den IJssel heeft zij de opleiding Rechtsgeleerdheid gevolgd op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In juli 2017 heeft Chantal haar Bachelor behaald.
In september van dat jaar is zij begonnen met werken bij Dirk Jan Blok Notaris en in 2022 heeft zij de klerkenopleiding van de FBN op het gebied van familierecht en onroerend goed afgerond. Binnen ons bedrijf houdt zij zich onder andere bezig met het behandelen van dossiers op het gebied van onroerend goed en familierecht.

9 en 10 mei gesloten

In verband met Hemelvaart is ons kantoor gesloten op donderdag 9 en vrijdag 10 mei.

Maandag 13 mei staan we graag weer tot uw beschikking.

Dirk Jan Blok Notaris

9 en 10 mei gesloten

In verband met Hemelvaart is ons kantoor gesloten op donderdag 9 en vrijdag 10 mei.

Maandag 13 mei staan we graag weer tot uw beschikking.

Dirk Jan Blok Notaris