Onze mensen

Op ons kantoor werkt een team van enthousiaste mensen. Zij zorgen voor u en voor uw persoonlijke gegevens. Duidelijk, rustig en laagdrempelig. Dat is hoe wij zijn. Wij vinden het belangrijk om naar u te luisteren voordat we een advies geven. Wij vinden het prettig om met u in gesprek te zijn. Wij willen zo duidelijk mogelijk uitleggen wat voor u belangrijk is.

Dit is ons team:

Dirk Jan Blok

Notaris

Dirk Jan Blok is sinds juni 2000 notaris in Gouda. Na zijn studie Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht werkte hij bij CMS Derks Star Busmann in Utrecht en een tweetal notariskantoren in het Zuiden van het land. Vanaf 2000 bouwde hij het door hem opgerichte kantoor uit tot de gevestigde naam in Gouda die het nu is.
Dirk Jan Blok is mediator, estate-planner en lid van de vereniging voor Estate Planners in het Notariaat (EPN).

Petra Erkens

Oud-notaris/kandidaat-notaris/partner

Na afronding van haar studies Nederlands- en Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Leiden is Petra Erkens in 1993 in dienst getreden als kandidaat-notaris bij CMS Derks Star Busmann te Utrecht. Hier doorliep zij alle klassieke notariële rechtsgebieden (vastgoed, familie- en ondernemingsrecht) om vervolgens in 2003 als notaris leiding te geven aan de sectie Vastgoed Notariaat. In het voorjaar van 2010 maakte zij de overstap naar Dirk Jan Blok Notaris.
Een belangrijk onderdeel van de praktijk van Petra Erkens richt zich op advisering aan en notariële begeleiding van rechtspersonen, zoals het oprichten van rechtspersonen, het opstellen van statuten, fusies en splitsingen. Voorts beschikt zij over een zeer ruime ervaring in executieveilingen.

Wilma Stouthart

Kandidaat-notaris

Wilma Stouthart is sinds 1990 als kandidaat-notaris werkzaam en vanaf 2005 bij Dirk Jan Blok Notaris.
Zij studeerde Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Leiden, welke studie zij in 1989 afrondde. Haar ervaring deed zij respectievelijk op bij CMS Derks Star Busmann te Utrecht en Van der Deijl Netwerk Notarissen in Amersfoort.
De praktijk van Wilma concentreert zich met name op het ondernemings- en rechtspersonenrecht.

Mariët van Wijngaarden

Notarieel Medewerkster

Na afronding van haar opleiding is Mariët sinds 1978 werkzaam in het notariaat. In al die jaren heeft zij inmiddels heel wat werkervaring en notariële kennis opgedaan. De eerste jaren op een kantoor in Waddinxveen en daarna in Schoonhoven.

Sinds 1 december 2014 is zij begonnen bij Dirk Jan Blok Notaris en houdt zich met name bezig met het opstellen van akten voor de vastgoed- en familiepraktijk en alle daarmee verband houdende werkzaamheden.

Laura Tabben

Notarieel Medewerkster

Laura heeft na het behalen van haar MBO koks diploma besloten een hele andere richting in te slaan. Sinds 2005 is zij werkzaam op ons kantoor.
De afgelopen jaren heeft zij ervaring opgedaan op het gebied van onroerend goed en familierecht.

José den Haag

Notarieel Medewerkster

Na het behalen van haar HAVO diploma heeft José de MBO opleiding Marketing en Communicatie gevolgd en is in 2010 afgestudeerd. In september 2010 is zij begonnen bij Dirk Jan Blok Notaris.
Zij is bekend met alle rechtsgebieden in de praktijk en behandelt zelfstandig haar dossiers.

Chantal Broxks

Notarieel medewerkster

Na afronding van de VWO op het Krimpenerwaard college in Krimpen aan den IJssel heeft zij de opleiding Rechtsgeleerdheid gevolgd op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In juli 2017 heeft Chantal haar Bachelor behaald.
In september van dat jaar is zij begonnen met werken bij Dirk Jan Blok Notaris. Binnen ons bedrijf houdt zij zich onder andere bezig met het beantwoorden van de telefoon, correspondentie, dossiers aanleggen, post verwerking en ontvangst van cliënten. Daarnaast maakt zij ook akten op met name het familierecht gebied.

Bijzondere maatregelen in verband met het corona virus

Net als bij alle andere organisaties heeft het corona virus invloed op de gang van zaken bij Dirk Jan Blok Notaris.

Wij conformeren ons aan de richtlijnen die vanuit de overheid en onze beroepsorganisatie worden gegeven. Dit heeft de volgende gevolgen voor ons kantoor.

Persoonlijke contacten worden beperkt tot de strikt noodzakelijke. Hierdoor zullen voor uw en onze veiligheid in beginsel alle akten per volmacht worden gepasseerd tenzij dit wettelijk niet kan. Besprekingen zullen telefonisch worden afgewikkeld of worden uitgesteld.

Indien ondertekening per volmacht niet mogelijk is, zal de ondertekening van een akte niet langer dan noodzakelijk zijn.

Om ervoor te zorgen dat u goed op de hoogte bent van de inhoud van de akte en al uw eventuele vragen zijn beantwoord, zullen wij voorafgaand aan de ondertekening telefonisch contact met u opnemen. Hetzelfde indien van toepassing voor uw makelaar, tussenpersoon of adviseur.

Legalisaties van handtekeningen van niet bij ons kantoor bekende personen worden tot nader order niet door ons kantoor uitgevoerd.

Mocht u toch nog bij ons op kantoor langs moeten komen, verzoeken wij u ons hierover voorafgaand telefonisch te benaderen. Wij verzoeken u de richtlijnen van het RIVM te volgen en niet naar ons kantoor te komen als u op grond van de richtlijnen thuis dient te blijven.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande of anderszins nog vragen hebben, aarzelt u dan niet hierover per mail of telefoon contact op te nemen.

Dirk Jan Blok Notaris